Advies geven

Het begint bij het geven van advies!

Tegenwoordig worden er hogere eisen gesteld aan landbouwmachines. Er moet zo goedkoop en efficiënt mogelijk gewerkt kunnen worden. Goede en passende banden onder uw machines zorgen ervoor dat u uw werkzaamheden op een efficiënte en goede manier kunt blijven voortzetten.

Het aanschaffen van landbouwbanden brengen vaak hoge kosten met zich mee. U wilt natuurlijk een zo hoog mogelijk rendement van uw banden en als het kan de kosten zo laag mogelijk houden. Advies over landbouwbanden zelf en daarnaast ook technisch advies voor het gebruik van de banden en machines is hierbij erg belangrijk. Want alles begint bij het geven van advies! Zelfs bij de aanschaf van een nieuwe machine kunt U ons om advies vragen. Wij horen graag wat uw wensen zijn, zodat u het ultieme rendement uit de juiste band kunt halen.

Bij het geven van advies hebben wij geen commerciële voorkeuren of afspraken met bandenimporteurs. Hierdoor kunnen wij altijd eerlijk en onafhankelijk advies geven.

Ook zijn de wielen een belangrijk onderdeel van je machine. Hiervoor komen wij ter plaatsen meten en kunnen wij het juiste wiel bestellen en met ongeveer 2 weken leveren via onze leverancier Molcon Interwheels.

 

 

 

Hans Saris: "Mijn passie is de techniek rondom de landbouwband. Ik weet niet alles, maar met 34 jaar landbouwbanden ervaring kan ik veel landbouwbanden problemen oplossen."

 

 

Wilt u antwoord op uw vragen of heeft u informatie nodig? Neem dan contact met ons op. U bent natuurlijk ook altijd welkom op onze werkplaats.