BKT Landbouwbanden

BKT is één van wereld's toonaangevende banden fabrikanten en heeft een breed assortiment aan landbouwbanden. Het succes van BKT begon in 1995 met de productie van grensoverschreidende off-highway banden. Met de hulp van aanhoudende en intensief onderzoek heeft BKT steeds groeiende productie mogelijkheden. Meer dan 90% van de productie wordt geëxporteerd naar meer dan 120 landen, verspreid over 5 continenten.

BKT, of Balkrishna Tyres Lt.
BKT beschikt over vier fabrieken in India. BKT is één van ’s werelds meest toonaangevende producenten van banden voor OTR-toepassingen en voor uiteenlopende toepassingen in de agrarische en industriële markt.

 

Bekijk hier hun corporate video: BKT-Corporate-movie

De website: BKT

 

Op het gebied van landbouwbanden heeft BKT het volgende aanbod:

Agrarisch radiaal banden

85-series tractor banden - Agrimax

RT 855

Deze band biedt hogere laadcapaciteit dan de standaard series. De 85-series hebben uitstekende flotatie eigenschappen dat zorgt voor minimale impact op de vruchtbare bodem. Het profiel en sterke karkas zorgen voor optimale tractie, zelfreinigende eigenschappen, rijcomfort en uitstekende kwaliteit.

 

 

 

 

70-series tractor banden - Agrimax

RT 765

De 70-series zijn uitstekende all-round banden. De uitstekende tractie mogelijkheden worden gecombineerd met verassend weinig bodemverdichting. Dit komt door het unieke nokken ontwerp waardoor de band efficiënt werkt.

65-series tractor banden - Agrimax

RT 657

De 65-series zijn veel meer dan een eenvoudig antwoord op moderne agrarische behoeften. De banden voldoen aan de basiskenmeken voor veiligheid, efficiëntie en comfort. Daarnaast hebben de banden een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.

 

 

90 en 95-series Rijenteelt radiaal tractor banden

RT 945 en RT 955


 

Radiaal extra grote banden

Agrimax Fortis

Band geschikt voor high power tractoren. De band kan een zeer hoge belasting verdragen bij een lage druk. Het speciale ontwerp van het loopvlak zorg voor minimale bodemverdichting. Agrimax Fortis is zeer geschikt voor grondbewerking, planten en bodembehandelingen. De brede en diepe nokken zorgen voor minimale rolweerstand, goede tractie en lange levensduur.

 

Radiaal oogst banden

Agrimax Teris

Agrimax Teris is speciaal ontworpen voor moderne maaidorsers waarbij flotatie en minimale bodemverdichting extreem belangrijk zijn. Het unieke karkas ontwerp en het brede loopvlak garanderen zwaar draagvermogen bij lage druk. De nieuw ontworpen zijwand beschermd de band en voorkomt beschadigingen en inrijdingen. Daarnaast biedt de band uitzonderlijke stabiliteit, werking en rijcomfort.

 

Radiaal IF Technologische banden

Agrimax Force

Agrimax Force geeft hoge prestaties voor agrarische toepassingen en aangedreven machines. De band biedt flexibiliteit in extreem zware omstandigheden. Agrimax Force biedt maximale prestaties zowel op de weg als op het land.

Radiaal transport flotatie banden – Ridemax

FL 690 - FL 693M - FL 693

Deze flotatie banden zijn voorzien van een loopvlak met uitstekende grip, ook in de winter. Daarnaast hebben de banden uitstekende zelfreinigende eigenschappen en lage rolweerstand. Het brede loopvlak zorgt voor meer contactoppervlak, hierdoor wordt de stabiliteit versterkt. De banden zijn speciaal ontworpen voor hogere belastingen.

Radiaal tractor on-road banden

IT 696

Deze band beschikt over een uniek loopvlak dat zorgt voor uitstekende grip op de weg, ook in de winter. Daarnaast heeft de band uitstekende zelfreinigende eigenschappen en een lage rolweerstand. Het optimale diepteprofiel zorgt voor een lange levensduur. Het brede contactoppervlak biedt betere stabiliteit.

 

Radiaal land en weg flotatie banden

FL 630 - FL 630+ - FL 639

Radiaal MPT banden – Multimax

MP 513 - MP 522 - MP 540 - MP 543

Agro Industriële radiaal banden

RT 747

 

Radiaal R2 tractor banden

Agrimax Elos

De extra diepe nokken van de Agrimax Elos zorgen voor uitstekende grip op natte en plakkerige grond. Daarnaast zorgen de nokken voor uitstekende zelfreinigende eigenschappen en voorkomen modder verstopping tussen de nokken. De zijwandbescherming beschermende zijwanden tegen beschadigingen en inrijdingen. Deze band is speciaal ontworpen voor rijstvelden waar beursgang en lage bodemverdichting uiterst belangrijk zijn.

 

 

 

 

 

U ziet, een bijzondere bandenfabrikant, met een nog veel groter programma dan hier vermeld. Naast het bovenstaande aanbod, beschikt BKT ook over een breed scala aan diagonaal banden, industriële banden, OTR banden, ATV en Go Kart banden.

Voor meer informatie:

Mail: info@sarislandbouwbanden.nl

Tel: 085-3015093